vineri, 7 iulie 2017

Putem da un nou aspect masinii cu o colantare interala

Pentru a personaliza un autoturism in ziua de azi exista o multime de solutii, insa nu toate sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar multe dintre acestea implica mult disconfort si cateva riscuri importante. Totusi, o solutie tot mai populara in ziua de azi este optarea pentru serviciul de colantari integrale masini, intrucat costurile sunt foarte prietenoase, insa si lista avantajelor este una destul de importanta.

Preturi bune

Spre deosebire de vopsirea totala, preturile pentru colantari sunt foarte atractive, fiind de circa 4 ori mai mici. Acestea variaza in functie de dimensiunile autoturismului, insa pentru unul mediu precum Volkswagen Golf sau Opel Astra, se achita circa 1.200 de lei, in timp ce pentru vopsire ar fi trebuit pregatit un buget de circa 5.000 de lei.

Usor de aplicat

In plus, procedura este mai usor de pus in practica, colantarea integrala a unei masini efectuandu-se in aproximativ 5-6 ore, in functie de dimensiuni. Cu alte cuvinte, pentru un singur element se aloca circa 15 minute, totul fiind foarte rapid, insa este important ca specialistii sa fie foarte bine pregatiti, sa dispuna de cele mai moderne echipamente, insa si de un spatiu bine pregatit.

Fara riscuri

Fata de alte proceduri, in cazul colantarilor nu exista riscuri deoarece se folosesc doar autocolante de calitate si oricand se poate inlocui cel folosit pe un singur element. Aceste situatii sunt necesare, de regula, atunci cand apar zgaraieturi prin parcare sau alte situatii similare.

Durabilitate


Cu alte cuvinte, soferii care apeleaza la serviciul de colantari integrale masini au de ales intre mai multe tipuri de autocolante, incepand de la cele ce promit o garantie de pana la 2 ani si cele care rezista in conditii optime chiar si 5 ani, in functie de necesitati, preferinte, dar si de bugetul alocat intrucat exista diferente de pret importante intre cele doua optiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu