joi, 30 iunie 2016

Avantajele inchirierii masinilor cu sofer

Serviciul de rent a car cu sofer este mult mai popular in ziua de azi, iar in fiecare zi apar noi companii specializate in acest domeniu, insa nu toate promit aceeasi calitate a serviciilor, motiv pentru care uneori se poate dovedi a fi dificila alegerea firmei ideale. Cu siguranta ca acest serviciu este o ocazie ideala pentru toate persoanele, de la oameni de afaceri care au intalniri importante, la turisti care isi doresc sa viziteze tara in cele mai bune conditii, sa ajunga la destinatia dorita in cele mai bune conditii.

Rent a car cu sofer

Asadar, clientii nu trebuie decat sa isi aleaga data dorita a calatoriei, sa aiba propriul grup de persoane, sa aleaga modalitatea de plata, locul de cazare si stabilirea itinerariului pentru ca acesta sa fie comunicat soferului. La cerere, se pot aloca soferi care vorbesc o limba straina, totul pentru ca cei veniti din alte tari sa aiba parte de o calatorie mult mai sigura si mai confortabila. Cu siguranta ca experienta de minim 10 ani a soferilor este suficienta pentru ca fiecare drum sa fie o adevarata placere.

Avantaje

Datorita serviciului de rent a car cu sofer, clientii se vor putea relaxa mai mult in vacanta, in special datorita faptului ca nu mai au grija autoturismului personal, iar in functie de numarul persoane din grup se pot alege diferite clase de masini pentru o calatorie perfecta.

Soferii vor opri ori de cate ori este nevoie pentru o scurta pauza, admirarea peisajelor si vizitarea obiectivelor turistice. Nu exista taxe ascunse, iar dupa ce se achita pretul autoturismului si cel al soferului, clientii nu mai au nevoie decat sa asigure carburantul, in rest, toate taxele sunt platite, de la RCA, la Casco, autoturismele fiind asigurate full pentru ca orice situatie neplacuta sa poata fi evitata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu