marți, 28 iunie 2016

Serviciile de Inscriptionare - la mare cautare

Tot mai multe companii apeleaza la firmele de inscriptionari auto cu scopul de a-si personaliza flota de masini, pentru ca aceasta sa fie mai vizibila in trafic, atat de catre soferi, cat si de pietoni, fiindca o campanie publicitara foarte accesibila din punct de vedere financiar. De asemenea, pe aceasta cale, soferii isi pot personaliza autoturismele personale, pentru ca acestea sa fie mai atractive, putand sa isi puna in aplicare toate ideile.

In plus, folierea unui autoturism ajuta la protejarea vopselei acestuia impotriva pietricelelor de pe drumuri, a zgaraieturilor si previne matuirea vopselei. Sunt disponibile mai multe tipuri de autocolant pentru inscriptionarile auto, cele mai groase fiind si cele mai rezistente, care nu se deterioreaza o data cu trecerea timpului si care rezista la razele puternice ale soarelui. Si adezivul folosit trebuie sa fie de cea mai inalta calitate pentru a face fata la cele mai dificile conditii meteo.

Autocolant de calitate

Colantarea se face folosind cate o singura bucata de folie pentru fiecare element, iar cele mai populare autocolante utilizate sunt Oracal 651, Oracal 751 si Oracal 970 acestea fiind produse in Germania. O firma de inscriptionare auto serioasa se deosebeste de cele mai putin profesioniste prin faptul ca cele din urma utilizeaza autocolant de o calitate inferioare, care se dezlipeste in numeroase situatii. De asemenea, fiecare tip de autocolant trebuie aplicat la o anumita temperatura pentru a putea fi folosit cu usurinta si a fi eficient. Un pas esential este ca zona pe care urmeaza sa se aplice autocolantul sa fie curatata cu atentie, intrucat prezenta oricarei impuritati poate periclita succesul operatiunii.

Care sunt costurile?


Acestea variaza de la o companie la alta, in functie de materialele folosite dar si de calitatea produselor si a lucrarii oferite. Pentru colantarea integrala a unui autoturism de dimensiuni medii, in general, tariful este de circa 1.000 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu