luni, 25 aprilie 2016

Vrei sa cazezi ieftin in Brasov ?

Cauti un loc de cazare in Brasov, iti doresti sa fii aproape de toate obiectivele turistice, insa preturile hotelurilor din centru sunt foarte ridicate? Atunci trebuie sa iei in considerare posibilitatea de a inchiria garsoniere in regim hotelier in Brasov, deoarece lista avantajelor este foarte lunga, iar preturile ajung sa fie chiar si cu pana la 50% mai mici decat la hotel, in functie de numarul oaspetilor.

Camere moderne   


Fiecare camera este dotata cu mobila confortabila, practica, astfel incat oaspetii sa se simta cat mai bine. Spatiul oferit este mult mai mare decat in cazul unei camere de hotel, iar baia si bucatariile spatioase reprezinta un plus. In plus, bucataria fiind dotata cu toate cele necesare, frigider, aragaz, cafetiera, cuptor cu microunde, nu mai este nevoie sa apelezi la restaurant pentru fiecare masa. In acelasi timp, la restaurant, pensiune sau hostel orele mesei pot fi conditionate, aspect deranjant pentru multi dintre noi. In schimb, daca nu vrei totusi sa gatesti, poti oricand sa apelezi la restaurantele din apropiere sau sa iti faci cumparaturile intr-un supermarket. De asemenea, nu exista tarife ascunse, iar internetul wireless si sistemul de aer conditionat pot fi utilizate fara retinere.

Acum ai ocazia de a-ti face o vacanta in Brasov fara a mai a apela la excursiile organizate, unde programul este mai strict, in timp ce regimul hotelier iti poate oferi toata libertatea de care ai nevoie. O garsoniera in centrul orasului este bine venita, iar atunci cand esti extenuat dupa o jumatate de zi de vizitat, de poti retrage in cateva minute la cazare, urmand sa revii cu forte proaspete. Se econimeseste astfel, foarte mult timp. In plus, esti mai in siguranta, deoarece strazile din inima marilor orase sunt protejate de hoti si infractori, pe cand o cazare la marginea orasului nu poate garanta aceeasi siguranta.

Un comentariu: