sâmbătă, 8 aprilie 2017

Ce presupune procesul de auditare seo?

Identitatea online a oricarei companii este esentiala intrucat traim intr-o lume mult digitalizata, iar internetul reprezinta o sursa importanta de informare pentru orice persoana si o modalitate prin care se atrag numerosi clienti. Astfel, exista nenumarate solutii prin care sa se imbunatateasca acest aspect, iar una dintre ele este auditarea SEO, oferita de specialistii de la WiseVision. Acest proces este impartit, de regula, in cateva etape importante care au in vedere accesibilitatea unui site, indexabilitatea acestuia, factorii de clasare on si off page, care ajuta ca acesta sa fie pozitionat la o cota cat mai inalta in cautarile pe Google si alte platforme, insa se face si o analiza directa a competitorilor.

Indexare

In functie de rezultate se vor lua cele mai bune masuri, astfel incat clientii sa ajunga in cele din urma la imbunatatiri semnificative care sa presupuna un public mai numeros si mai atractiv. Indexarea este etapa esentiala si se fac optimizarile necesare pentru ca intreg continutul unui site sa fie bine citit de Google sau oricare alt motor de cautare.

Cuvinte cheie

WiseVision se concentreaza si pe densitatea si calitatea cuvintelor cheie care trebuie plasate in niste locuri bine alese pe site. Prezenta acestora este esentiala pentru Google, insa la fel de importanta este si cantitatea deoarece uneori pot fi aduse penalizari in acest sens, care sunt mult mai dificil de depasit ulterior.

Importanta continutului


Auditarea SEO propusa de WiseVision nu omite nici continutul care nu trebuie sa fie in nici un caz duplicat sau copiat, deoarece, din nou, sunt impuse penalizari. Astfel, continutul disponibil pe un site trebuie sa fie de calitate si sa aduca informatii importante pentru cititori, in functie de domeniul in care se opereaza. Totodata, este important sa se adauge continut nou si bun periodic, pentru a ajuta in cadrul acestui proces de imbunatatire a identitatii in spatiul virtual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu