miercuri, 12 aprilie 2017

Uneori este chiar dificil sa scapam de soareci

Cei care locuiesc la casa se bucura de numeroase beneficii, insa pe langa toate avantajele pot exista si diferite riscuri precum aparitia soarecilor care sa atraga nenumarate probleme. Astfel, prezenta acestora trebuie eradicata in cel mai scurt timp, inainte de a se inmulti si de a complica situatia. Sunt multi cei care se intereseaza de pretul unei deratizari de soareci, iar tarifele variaza in functie de tratamentul care trebuie pus in aplicare intrucat nicio situatie nu seamana cu alta. In schimb, pana sa se ajunga la deratizare, orice familie poate avea in vedere cateva aspecte prin care sa previna aparitia rozatoarelor.

Prevenire

In primul rand trebuie asigurat un mediu curat, iar orice sursa de hrana trebuie pastrata in locuri ascunse, ferite si in recipiente sigilate, pentru a nu emana un miros care sa atraga soarecii. Rozatoarele nu au cum sa reziste fara hrana si un loc in care sa se ascunda, iar daca in cadrul locuintei nu dispun de aceste resurse, nu vor fi atrasi. 



Totusi, trebuie avut in vedere asigurarea curateniei in toate colturile, chiar si sub frigider, aragaz, spatii care, de multe ori, sunt omise de majoritatea persoanelor. Mai mult, trebuie evitata si pastrarea apei intr-un spatiu deschis, aspect intalnit adesea atunci cand sunt prezente animale de companie precum caini sau pisici. De asemenea, si curtea trebuie intretinuta la fel de bine, se recomanda ca iarba sa fie taiata, iar in apropierea casei, din nou, sa nu se gaseasca surse de hrana.

Deratizare


In schimb, pretul unei deratizari de soareci poate fi platit pentru a avea siguranta ca aceste rozatoare nu reprezinta o problema deoarece pot produce pagube semnificative in orice gospodarie, insa mai pot trasporta si diferite boli. In plus, specialistii folosesc cele mai eficiente substante la care nu au acces persoanele fizice, astfel incat fiecare tratament sa aiba succes in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu